Post by trasmanatarea on Feb 28, 2022 20:16:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Tower - Idle Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Tower - Idle Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab generaatori kulda ▞▞▞
▞▞▞ The Tower - Idle Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Hea mäng. Ainus probleem on see, et versiooniuuendusnuppe on äärmiselt raske kasutada. Kui te otse alla ei vajuta, arvab mäng, et scrolling ja ei rakenda nuppu. See muutub veidi masentavaks. Peale selle on edenemine aeglane, kuid ma pole veel tundnud, et oleksin vastu seina põrganud.Lõbus mäng, mulle meeldib edenemisstiil ja mulle meeldib, et see ei sunni teid reklaame vaatama. Sooviksin võrguühenduseta teenimisvõimalust ja see, kuidas rakendus pärast mängu lisamist lisab, ajab mängu sageli minu peal kokku. See on ainus põhjus, miks ma annan 3 tärni.
Reklaamid jooksevad mängu kokku, saates selle tsüklisse, kus see ei saa reklaami laadida ja te ei saa tühistada. Arvestades mängu libedat olemust, muudab see selle plahvatuslikult masendavamaks, kuna mäng ei salvesta ja kaotate kogu oma edu selles mängus.
Suurepärane kontseptsioon, kuid tõesti kehv skaleerimine ilma päris raha kulutamata. Mäng vajab tühikäigul töötavat mehaanikat. Ükski vooru lõpp ei valmista erilist pettumust. Hea vundament ja disain, vajab tasakaalustamist, et muuta mängupilt rahuldust pakkuvaks.
Teie viimane värskendus kustutas mu mängu. Aeg, mille kulutasin krediidi ja sularaha kogumisele, on läinud. Aitäh, aga ei aitäh otsast alustamise eest. Kuna krediiti JA sularaha ei osteta nii palju. 🤔
Mäng on lõbus, kuid kui kavatsete seda mängida mitmes seadmes, ma ei soovitaks osta ühtegi esmaklassilist poe versiooniuuendust, et saada rohkem münte, ilma reklaamideta jne. Võite kaotada oma konto nende pilveteenustes ja arendaja ei vasta ühelegi meilile, mille võite probleemi lahendamiseks saata. TL:DR. Mängige mängu ja nautige seda tühikäigumänguna, kuid ärge kulutage sellele. Kui kasutate pilveteenust ja te ei saa toetust, kaotate oma konto.
Ütlen ausalt, et mäng mulle väga meeldib. See on tornkaitse petturitest lite, millel on sisselülitamise kaardid, metavaluuta pidevaks versiooniuuenduseks ja tasemeuuendustega, mis muudavad üsna lõbusaks lihtsalt istuda ja klõpsata ning vaadata, kui kaugele jõuate. Siiski pole lõbus, kui peate mängu uuesti alustama ja kaotama kogu oma edu neli korda järjest. Ma arvan, et ma ei teinud midagi, et mängu katkestada, andmeid rikkuda, profiili desünkroonida või midagi sellist, mille tulemusel võiksin oma edusamme kaotada.
Lubage mul öelda, et ma naudin seda mängu väga. See on minimalistlik, kuid samas terav ja puhas kõikjal. Kasutajaliides on lihtne, kuid teabe selguse hinnaga. Kasvav aspekt teeb ühe GRINDY kogemuse, mis oli minu jaoks nauditav, kuid võib mõne teise ära pöörata. Minu suurim etteheide ja selle 3/5 tärni andmise põhjus on see, et ei saa oma oste ühest seadmest teise üle viia. Olen rakenduse oma tahvelarvutisse installinud, kuid pean mängima ilma kordajata, millega oma telefonis mängin. Olin nõus selle kauba eest maksma 10 dollarit, kuna arvan, et see mäng võiks olla seda väärt (või võib-olla natuke rohkemgi), kuid ma ei ole nõus topeltostma, et saaksin sama asja teises seadmes. See tõstatab tegelikult küsimuse, et kui uuendate oma telefoni uuele, kas te kaotate uue seadme kuni 50 dollari suuruse alalise lisatasu versiooniuuenduse? Tõenäoliselt oleks mõistlik lisada mingi Google'i integratsioon, et saaksite oma oste mitme seadme kaudu jagada. Lihtsalt mõte.
Igav mäng. Naljakas premium pood. 50 dollarit kõigi permi versiooniuuenduste eest. Lmao, see mäng on nali.
Lahe mängu taustamuusika on tore...aga mul on olnud probleeme: kui ma vooru lõpetan või kuidas iganes sa seda nimetad, siis ma ei saa ÜHTEGI oma münti, see ei ole summa, mida video vaatamisest saada sellest on puudu sõna otseses mõttes kõik 600 münti, mille sain, ei ilmuks pärast mängu. See juhtus kaks või kolm korda, nii et see pole nii suur asi, lihtsalt tüütu.
Proovisin seda nüüd 12 korda alla laadida ja see lõpetab installimise ja ütleb: "lol, ma tean, et see läks protsessi lõpuni 100%, kuid siis see ebaõnnestus, nael liiva" teeb sama ka selle sülemimulaatori sipelgate evolutsiooni asjaga, aga mis iganes ilmselgelt rakendustega on midagi lahti, kuna saan hankida palju muid rakendusi ja mul on palju ruumi.Paistab, et sellel on potentsiaali, kuid mängu alguses on nii palju vaeva, et ma ei ole nõus rohkem aega investeerima, kui olen juba teinud. See on halvav viga, mille ainus lahendus on desinstallimine. Samuti ei ole see tühimäng, vaid aktiivne, järkjärguline mängimine. Põhimõtteliselt on see mäng arendajale raha haaramine.
The Tower - Idle Tower Defense Simulācijas spēles naww
See oli hea, et kardina avanes. Hakkas juba igav, aga ma mängisin seda ikka. Olen mänginud umbes 2 nädalat, nii et ma lähen laadima ja kõik minu edusammud, kustutatud. Pole enam münte ja kõiki minu töökoja uuendusi. See on hea idee, muutke see lihtsalt mängu paremaks!
Liiga jahvatatud, mis poleks ka halb, välja arvatud see, et mänguviis ei muutu kunagi. Samuti puudub mängu jõudeoleku aspekt ja väga vähe dokumentatsiooni selle kohta, mida erinevad versiooniuuendused teevad, eriti salapärane "huvi". Pole paha idee, lihtsalt halvasti teostatud.
Ostis eepilise / stardipaketi ja keelas reklaamid. Pane sellesse kümmekond tundi, mängiti nädalaid sisse ja välja. Avasin selle täna ja see kõik on kadunud, kalliskividega ostetud versiooniuuendused on kadunud, kõik, millele kulutasin füüsilist raha, on lihtsalt kadunud. Ma ei mängi enam, kui mul on igal kuul võimalus kaotada kõik, isegi see, mille eest raha maksin.
Progresseerumine on viis aeglustada, kulutasin umbes 3 tundi ja kõik uuendused on nagu 0,01, samas maksavad umbes 100
Tugev tornikaitsemäng, mis ei tundu lihtsalt sama asja *järjekordne* versioon. Varajane mäng on pisut tüütu ja üldine edenemine võib olla veidi aeglane, kuid üldiselt on see päris lõbus mäng, kui teile meeldivad TD-d. Kunstistiil on lihtne ja ei sega tähelepanu, uuendused on mõistlikud ja reklaamid on valikulised. Tänapäeva mobiilimängude tühermaal haruldane.
Lihtne geomeetriline neoongraafika, piisavalt meeldejääv laul. Ainsad tõelised probleemid, mida olen teiste selliste mängudega võrreldes märganud, on väga aeglane algus ja edenemise puudumine, kui rakendus on suletud. Uuendused tuleb käsitsi osta, ainuke "tühikäigu" osa ei ole torni juhtimine. Ma nimetaksin seda järkjärguliseks mänguks. Mis puutub hindadesse, siis see on põhimõtteliselt kannatamatuse maks. See kiirendab asju märkimisväärselt, kuid see pole tegelikult kiire žanr. Omamoodi vastuolus võrguühenduseta sissetulekute puudumisega.
Kui nad leevendaksid uuendamise kõvera maksumust, annaksin sellele 4 tärni. Ma annaksin 5, kui see oleks lilla kalliskivi preemia iga 10 taseme järel.
Armasta seda mängu. See on lõbus aeg ja mulle meeldivad väga kõik erinevad versiooniuuendused ja ainulaadsed teed, mida edasiminekuks ette võtta. Hiljuti tekkis mul aga probleem, kus mäng ütleb mulle, et olen võrguühenduseta ja ei lase mul oma laboreid asjade uuendamiseks kasutada. Hea oleks lahendus!
Ilus mäng, ülilihtne, kuid palju nalja, samuti suurepärane heliriba, kuid see võib olla veidi aeglane. See on nagu tursazombid, sa ei võida, vaid muutud iga kord natuke paremaks, kui seda mängid.
Sunnib lihvima. Matemaatiliselt võimatu kõrgematele lainetele jõuda ilma raha kulutamata. Mäng jagab raha, et kulutada versiooniuuendustele kaotuse määraga.
Lae Steampunk Tower 2: The One Tower Defense Strategy 1.1.4 ...
The Tower - Idle Tower Defense Simulyasiya avqy
Poker Tower Defense – Pettused&Häkkima - Android Cheats ...
Ma ei valeta tegelikult väga nauditav tasuta mäng ja ei pea kunagi kulutama peenraha jah, natuke lihvida, kuid tegelikult pole see nii hull
The Tower - Idle Tower Defense Παιχνίδια προσομοίωσης ojmc
Hea tühikäigumäng, tugeva ehituse rambi häälestusega. Väga rahuldustpakkuv.
See on väga erinev mäng... Ma pole kunagi sellist näinud. Ma mõtlen, et olen näinud sarnaseid mänge, kuid see on väga ainulaadne ja see teeb selle vingeks! Mulle lihtsalt tundub, et saate münte liiga aeglaselt... mündid on ilmselt mängu kõige olulisem osa, kuid te ei saa neid väga kiiresti kätte ja kuna püsivad versiooniuuenduse kulud aina kasvavad, tunnen, et tahaksin suurendada suurendamine ei muudaks seda liiga lihtsaks.
Lõbus, kuid progressiivne on uskumatult aeglane. Ma räägin päevadest, mis rikub selle ära.
Enamik versiooniuuendusi, välja arvatud kahjustused, kiirus ja tervis, ei mõjuta mängu algust piisavalt, et end rahuldust pakkuvana tunda. sa sured, palju. Sul ei ole alati nii palju raha, kui öeldakse.
Väga sõltuvust tekitav väikese viisiga, võiks kasutada rohkem muusikavalikut, kuid see on lihtne mäng, mida on lõõgastav mängida.
Turniir on FAKE. Jõudsin 150. ringile ja sain 5. koha. Tund hiljem sain 206-le ja anti ka 5. koht. Minust eespool olnud võitjad jõudsid algul 171. ringini, kuid tunni pärast hüppasid nad kuidagi 500. ringini. See pole võimatu. Isegi kui nad kuidagi nii palju paremaks läheksid, kuluks 500 raundi mängimiseks kolm tundi. Mäng lihtsalt ei tahtnud mulle õiget kalliskivi tasu anda. Ja 5. koht peaks olema väärt 50 kalliskivi, kuid kolm korda järjest andis see ainult 30 kalliskivi.
Kulutas palju raha, kuid kaotas kõik edusammud. Ostude taastamisega pole õnne olnud. Ja ei saanud google kaudu raha tagasi
Pärast tundidepikkust mängimist ei näinud ma mängus tegelikku edenemist uuenduste kõrge hinna ja äärmiselt madala rahateenimismäära tõttu. Ausalt öeldes pole see seda väärt.Kahjuks on see järjekordne halb mäng, see kustutab kõik edusammud ja ei salvesta isegi siis, kui kasutate google play-d, see ei tundunud lõbus, kuna raha teenite üliaeglaselt ja hindeid tõusis üliaeglaselt, sellel on potentsiaali.
Idee on hea, kuid edasiminek võtab aega. Mängid matši 15 minutit ega suuda peaaegu midagi uuendada. Kui nad seda varsti ei paranda, pole mängimist väärt.
Rock Collector - Idle Clicker Game 2.1.1 APK Android Lae - ChiliAPK
Lõbus mäng, kuid mängusisene turg on kallis ja pole tõelist viisi reklaamidest täielikult vabanemiseks.
Waaaaaaay liiga aeglane edenemiseks. Ringid võtavad sageli kuni 20–30 minutit (isegi 3-kordse kiiruse kordajaga) ja peagi avastate, et vajate iga versiooniuuenduse jaoks mitu korda, millest igaüks võtab samuti mitu tundi. Pole kindel, miks arendajad arvavad, et tahame sadu tunde vaadata kaste, mis liiguvad keskpunkti poole. Liiga korduv ja nüri selleks ning tühine mängimine müntide saamiseks ei tundu olevat valik.
Kingdom Clash - Battle Sim სტრატეგია gobh
Tasuta ja lõbus mängida, ei jõua väga kaugele ja kiirusega, kui te ei maksa. Piisavalt õiglane. See on väga väga kallis. $$$$$$
Poker Tower Defense: A Real-Time Tactical PvP Defense Game! Now officially released! Defend the kingdom and earn spectacular rewards!
Mäng edeneb üliaeglaselt võrreldes sellega, kui pikaks mängud kujunevad. Samuti ei saa ma turniiride eest auhindu, seega on see mäng nüüd desinstallitud. Ajaraiskamine on see, mida seda mängu peaks nimetama.
See on lõbus mäng. Alguses lihtne, muutudes mängides keerulisemaks.
See on väga nauditav mäng, mis ei rämpsposti reklaame kurku. Ma naudin, et see on minu valik. Tõesti nauditav mäng! Aitäh.