Post by bendiogroscapsbalt on Feb 6, 2022 1:58:14 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ SpongeBob: Krusty Cook-Off ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ SpongeBob: Krusty Cook-Off IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode povečajo vse ▞▞▞
▞▞▞ SpongeBob: Krusty Cook-Off 2022 version ▞▞▞
sem razočaran. Všeč mi je ta igra.. toda to je prvič, da sem nekaj kupil in je minilo že 24 ur in tega nisem prejel. Pred 24 urami sem poslal tudi njihovo e-pošto za pomoč in nič ... Grozna služba za stranke.
2 zvezdici za popolnoma smešne napake. Npr., ne morem zbrati nagrad izziva Serve Strike, tega preprosto ne dovoljuje, samo prikazuje skupno število 17 udarcev (od 15!). Igra Fry Cook mi niti ne pokaže, kakšno mesto na lestvici najboljših sem imel včeraj. Tam sem imel možnost dobiti nekaj nagrad, tako da zdaj predvidevam, da jih ne bom imel.
Sonya The Great Adventure Avanture eqop
to je tako kul igra, obožujem jo, malo je težka, a ko je težko, mi je bolj zabavno, zato je to igra najboljše, kar moraš poskusiti upam, da bo tudi tebi všeč kot jaz, adijo
Casual Archives - Stran 12 od 237 - Domov APK - APK Home
Odlična igra, veliko posodobitev je všeč ta igra čudovito, brez oglasov, razen če zahtevate eno za gems, odlična igra, dobite jo zdajwww
Nalaganje ravni traja predolgo
Thia je tako dobra, da je preprosta in dobra siper dobra, še posebej ljubiteljem spongebob bo to všeč, všeč mi je to, namestite ga zdaj
Dobro
Zabavna igra, vendar preveč napak in oglasov, je to sprva ocenila s 5 zvezdicami, zdaj pa, ko sem na težjih ravneh, je nemogoče prehoditi ravni, razen če zapraviš denar... Toliko časa porabim za čakanje na nadgrajene predmete in življenja. regenerate.. bo kmalu prenehal igrati, če posodobitve ne bodo izvedene
Precej dobra igra. Ljudje se pritožujejo nad porabo denarja, dragulje lahko dobite z nadgradnjo dekorja. Seveda je poraba denarja hitrejša in enostavnejša, vendar bodite potrpežljivi in kupite dekor. Edina napaka, ki sem jo videl, je bila, da nekateri oglasi zamrznejo igro, potem morate igro znova zagnati.
Tako zelo mi je všeč, da mi je zelo všeč, kar tako naprej!
Obožujem to! je zelo zahtevno in zasvoji! 10/10 igra!
Ta igra mi je najljubša ❤❤❤
SpongeBob: Krusty Cook-Off Εύκολα rnp
To je najboljša igra na svetu 5 zvezdic
SpongeBob: Krusty Cook-Off Εύκολα rnp
v bistvu plačate za zmago in preveč oglasov, in glede na to, da je narejen tudi za otroke, je znesek pravega denarja, ki ga morate porabiti, da pridete kamor koli (nekaterih stopenj, ki jih ne morete osvojiti brez plačila), preveč (ne bom porabil pravega denarja za seveda). tega se pošteno ne bi smelo dovoliti
Razviti morate možnost nižje ločljivosti. Ta igra se zruši na vseh telefonih, ki sem jih imel, in se premika počasi, ker se veliko dogaja. Igra mi je zelo všeč, vendar je res moteče, da moram vsake toliko znova zagnati aplikacijo ...
Zelo razočaranje. Pridete do določene točke in MORATE uporabiti moč ups ali se zdi tako. Dotaknete se predmeta in ni prepoznavnosti, da ste se tam dotaknili. Greste na poslano hrano in po sekundi pošiljanja enega artikla se stranka razjezi in odide (podobno kot v resničnem življenju). Dovolj spodobna igra, vendar nemogoča po določeni točki.
SpongeBob: Krusty Cook-Off Nezahtjevne igre pqg
Igra mi je všeč, vendar se druga stopnja ne naloži. 2-krat sem se obrnil na podporo, še vedno ni odgovora.
Zabavno, vendar ne moreš zmagati brez nadgradenj, ne moreš dobiti nadgradenj brez draguljev, težko dobiš dragulje, ne da bi jih kupil
Potrebovanje veliko draguljev in kovancev za nadgradnjo je zelo frustrirajuće. Določenih stopenj ne morete dokončati brez nadgradnje in včasih to ni mogoče, razen če porabite pravi denar. Nekatere nadgradnje trajajo več kot 6 ur. Igra ima veliko napak, tako da izgubite življenja ali izgubite hitrost za 30 minut po ogledu dodatka.Nova posodobitev je prišla z veliko napakami. Ne morem zadržati več kot eno življenje. Tudi če ne igram cele dneve, imam za začetek samo eno življenje. Zelo nepošteno. Treba je popraviti.
Obožujem spongeboba!! še vedno imam tetovažo spužve boba😉😉
To je samo zagrabitev denarja in je težko napredovati, zdaj pa se moj zaslon igre niti ne nalaga. Strašno kakovostna igra.
Ta igra je precej dobra in spongebob squarepants je bila moja najljubša predstava
Ta igra je zabavna in uživam v njej brez težav
To je dobra igra, nikoli nisem imel oglasa v igri😁
Sooo pissed je imel več kot 300 draguljev in je prišel tako daleč v igri, potem pa se je izbrisal uf grozno
Najboljše aplikacije in igre v trgovini Google Play 2022 - Victor ...
ta ame vzemi wy toolong v lod in ne deluje zelo dobro chomebook, zamrzne in vam ne bo dal igrati igre.
Mimo stojala za palačinke ne morete storiti ničesar. Igra popolnoma zamrzne.
Rakov burger
Zabavno igrati. 2 zvezdici za to, vendar igra vključuje porabo pravega denarja, da pridete kamor koli, razen če želite preživeti ure in čakati, da dobite dragulje pri gledanju oglasov. Za nadgradnjo stvari moraš imeti dragulje. Časovno določeni krogi so skoraj nemogoči, tudi če je vse popolnoma nadgrajeno, zaradi česar morate soend denar, da dobite ojačevalnike. Samo še ena aplikacija za igranje denarja. Rekel bi, da poiščite drugo igro.
네모바지 스폰지밥 : 집게리아 요리 콘테스트 캐주얼 게임 yrb
Res bi rad igral to igro, vendar je počasna in res težko dvigniti like in ne moreš niti zaslužiti vstopnic in denarja za nakup stvari za like. In nekatere stopnje je težko prehoditi, ne da bi uporabili skoraj vse stvari, ki jih imate, da bi prišli na naslednjo stopnjo... prosim, popravite to igro. Res bi rad užival
Odlično igranje in tako zabavno. Ampak prosim, popravite napake. Prevečkrat se zruši in večkrat bi ga moral znova odpreti. Prosim, popravite to in z veseljem mu bom dal 5 zvezdic ♡♡
Nenehno zamrzne in moram ponastaviti telefon!!!
Predrago za nadgradnje skupaj z dragulji. Tudi dogodki v tovornjakih s hrano se zrušijo vsakič, ko vstopim. Veliko razočaranje
Če na neki točki igre ne kupite diamantov, se ne boste premaknili naprej. Čeprav služite vsem svojim strankam, še vedno ne boste dosegli ravni
Iskreno povedano, škoda. Igra je odlična. Palačinke sem naredila v 2 ali 3 dneh in sem uživala. Ni me motilo dejstvo, da si lahko zaslužite premium valuto, saj so bile del nadgradenj, užival sem v tem. Težava, na katero sem naletel, je bila pri zagonu krusty kraba, cena nadgradnje je bila 5- ali 10-kratna v primerjavi s prejšnjim območjem. Nesmiselno je brez brušenja daleč, veliko več, kot je potrebno, in izgube vsakič, ker potrebujete nadgradnje, da ostanete v koraku
To je bila moja najljubša igra, vendar nedavna posodobitev onemogoča nadaljevanje, saj za izgubljene ravni ne prejmete kovancev. Kako pričakujete, da bodo ljudje nadaljevali? To je treba popraviti.
Igra po 8 stopnji ne deluje. Igra visi po 8 stopnji. Kako igrati ?
SpongeBob: Krusty Cook-Off Nezahtjevne igre pqg
Nemogoce dobra igra
To je zabavna igra in vse, vendar mi ni všeč količina draguljev, ki jih dobite za oglas. Daje ti samo eno. Na oglas bi morali dobiti vsaj deset. Tudi nekatere stvari iz trgovine se naložijo predolgo. Še ena stvar je čas, ki je potreben, da se kava ponovno naloži na stojalo za palačinke. Zabavno je, vendar mora biti več vredno časa.
네모바지 스폰지밥 : 집게리아 요리 콘테스트 캐주얼 게임 yrb
Žal igra ne deluje dobro na mojem Moto e5 Supra. Dobro se naloži in igranje igre teče zelo gladko. Toda ko gre za vstop v menije ali pregledovanje restavracije, pride do znatnega zamika, občasnih zamrznitev in včasih se liki zataknejo na mestu, nato pa se igra zaklene. Mogoče je samo, da moj telefon tega ne prenese, vendar še nisem naletel na igro, ki je ne bi mogla zagnati telefon v 2 letih lastništva. Malo razburjen, ker sem se predhodno prijavil.
Oglas po vsaki igri je popolnoma smešen
Cooking Games For Girls by gotothegame APK
Res mu lahko dam samo tri zvezdice. Igra je zelo počasna in moja hitrost sličic pade. Telefon mi z veseljem daje okvirje, ki jih dobim, ko igram igro. Ne samo, da traja dolgo, da ga naložim, včasih tako hudo, da traja nekaj časa, preden se znajdem v trgovini, ker naenkrat bere moje pipe. Zgodba je...slabo narejena in težko je imeti spomin na te like iz otroštva. Razburjen sem nad izidom te igre.
Všeč mi je igra. Moja edina težava je, da ne morem nadgraditi dekorja za restavracijo Winnie Hut Jr. Ali obstaja kdo, ki bi lahko pomagal rešiti to težavo?
Aplikacija se veliko zruši.