Post by bendiogroscapsbalt on Feb 6, 2022 1:40:05 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Home Design: House Decor Makeover ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Home Design: House Decor Makeover IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty kľúče generátora ▞▞▞
▞▞▞ Home Design: House Decor Makeover 2022 version ▞▞▞
Je to dobré na plynutie času👍👍
Дизайн дома - Dream House Designer Головоломки exk
veľmi pomalý
Home Design: House Decor Makeover معمایی lbfu
Nemám slová, ktoré by túto aplikáciu opísali, v skutočnosti je táto aplikácia naozaj dobrá👌, takže tejto aplikácii dávam 5 hviezdičiek, pretože si to zaslúži 🙂 (Podľa môjho názoru len preto, že každý má svoj vlastný názor😁)
Páči sa mi hra, ale nemám rád doplnky
Je to taká kreatívna hra, ktorá sa mi páčila, ale pridáva sa v jednej miestnosti
Je to pekná hra
Príliš veľa reklám
Je to najhoršia hra, akú som kedy videl, neinštalujte ju... Backwaz🤬
páči sa mi to
Sladká hra
Je zábavné, že si môžete vyzdobiť dom 🦋🦋🦋🦋🦋🦋
Je to veľmi upokojujúca a relaxačná hra, ktorá je zábavná, ak sa aj ja nudím
Pekná hra 😊👍🥀
Rovnako ako pri hraní tejto hry. Želám si, aby ste nám dali viac peňazí, aby sme nemuseli vyhrať 2 hry, aby ste si kúpili jednu položku.
Myslel som, že je to hra so slovíčkami. Som sklamaný. Jeho. Páči sa mi to. Zvyšok. Bez nej sa hrať nedá. Nákup vecí. V tom šialené veci. Odstránené
lepšie
Dr. Driving Racing iwu
Páči sa mi tá hra, bola to zábava, ale tarubol vám dávam 2 hviezdy
do mnohých reklám
Pretože dom je moja obľúbená vec a viem, že mám len 11, môžem to v tejto hre zvládnuť
Milujem to 💓.mám pocit, že je to môj dom 😘🏡
Táto hra by mohla byť naozaj zábavná, ak by ste nepozerali viac reklám, ako by ste ich v skutočnosti hrali! Hral som veľa iných hier a toto je tá NAJHORŠIA!! Urobil som jednu miestnosť a okamžite som hru vymazal. Škoda, pretože inak by to bola naozaj zábava.
táto hra je pre mňa ako stvorená, pretože rád zdobím izby a tak by som tejto hre rád dal štyri HVIEZDY.
Hodnotím 4, bolo by to 5, keby tam neboli všetky reklamy, ktoré sa tam pridali po jednej úrovni
Home Design: House Decor Makeover Mõistatusmängud nit
Idem dole....vyhrávam levely, ale hra to nepozná a ja to strácam na tom, že to musím ZNOVU VYHRAŤ...thx vývojár na aktualizáciu!
Najlepšia hra, ktorú milujem, je krásny nábytok
Neustále reklamy ničia tok hry. Objavia sa ešte predtým, ako hra skončí. Nainštalujte si možnosť na prepísanie tipov a pokynov.
Home Design: House Decor Makeover Puzzle mchu
Neznášam, keď má príliš veľa reklám, dokonca aj keď som hru dohral, zrazu sa reklamy objavili.. vôbec to neodporúčam.. hra bola príliš jednoduchá.. čakal som na to príbeh, ale nič tam nie je.. nie zábava vôbec
Milujem túto hru, je taká relaxačná a pomáha mi s mojím stresom!
Je to úžasná hra👍🙃💖
Fatimaauwal Bulama
💖💖😊
Ahoj milujem hru ❤️
Páči sa mi dizajnová časť, ale herná časť je dosť ťažká, ale pri tejto hre som sa bavil.
Hra sa mi páči, ale v určitom bode musíte hrať určité úrovne znova a znova a znova a znova, pokiaľ si nechcete kúpiť balík, ktorý je nehorázne drahý, ak nie, potom zostanete na tejto úrovni niekoľko dní a ja som celkom si istí, že mi pošlú všeobecnú správu, v ktorej povedia, že nás mrzí, že máte problémy s tými blábolmi, a to je skvelé, ale pokiaľ s tým niečo neurobíte, neznižujte svoje ceny. bolo by to oveľa zábavnejšie
Táto hra bola pekná, ale v týchto hrách je toľko problémov, ale táto hra bola pekná a krásna, že prečo dám ok, pozrite si tieto problémy a vyriešite problémy na tomto svete iba najhoršia hra táto hra iba táto hra bola nainštalovaná môjmu bratovi zahrám si tiež raz, takže prečo tejto hre rozumiem
Na úrovni 3 a stále ma núti sledovať, ako poskladať 3 rovnaké. Som príliš starý na Sesame Street.
Bezplatné odmeny s reklamami nefungujú. nútite použiť 💸na použitie požadovanej položky, aj keď by mala byť bezplatná, ak uvidíte reklamu. prosím opravte to
Táto hra sa mi páči 😍
Hra sa mi páči a trvá dlho
Nemôžem prekročiť 17/18.
Príliš veľa pridáva
Pekná hra 👍👍
Najhoršia aplikácia, ktorá sa kedy vydávala za hru. Chápem, že je potrebné, aby vám reklamy platili, ale toto je čistá chamtivosť. Viac reklám ako hry, takže jej vlastne dávam ŽIADNE hviezdy, ale musel som zaškrtnúť jednu, aby som ju mohol uverejniť. Prebieha odinštalovanie!