Post by bendiogroscapsbalt on Feb 6, 2022 1:37:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Racing Fever: Moto ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Racing Fever: Moto IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מפתחות תקלות בצ'יטים ▞▞▞
▞▞▞ Racing Fever: Moto 2022 version ▞▞▞
זה משחק ממכר אבל היו צריכים להיות כמה עיקולים על הכביש שהוא לא היה צריך להיות כל כך ישר. שקט משחק טוב
אל תשחק המון, אבל זה כיף להתפוצץ לכמה דקות פה ושם. גרפיקה חלקה. נהיה יותר ויותר מאתגר. אני אוהב את זה.
מדהים, אבל זה לא הציל את ההישגים שלי במשחקי משחק ולכן צריך להתחיל מאפס שוב
חיה של משחק אני מת עליו אני כול הזמן בטלפון ביכלל המשחק הזה
Racing Fever: Moto Balapan gesn
זה משחק טוב. אין ספק בכך. אבל קשה מאוד לשלוט בהגה.
רק תוקע פרסומות כל כמה דקות, צריך לשלם כסף
מצב מרובה משתתפים בקושי הגעתי לרמה 9 כדי לשחק במצב מרובה משתתפים אבל זה לא עובד הם אומרים שגיאה למה זה קורה אז בבקשה תקן את זה
משחק טוב 👍 אבל אני נותן שלושה כוכבים כי מרובה שחקנים לא עובד זה חפש שוב אבל אז אומר לנו שיש שגיאה בחיפוש בבקשה תפתור את הבעיה הזו.ועוד בעיה לפעמים זה לא שומר את ההתקדמות שלנו בבקשה תפתור גם את זה
אני חושב ש-Racing Fever Moto ו-Traffic Rider מאת סונה קארה יריבות רשמית לאופניים. אני מעדיף RFM עבור וריאציה של משחק והתאמה אישית, אבל עבור אפשרויות אופניים, TR עדיין מנצח. אם תוכל להוסיף עוד אופניים, אולי כמה קלאסיים, אני חושב שזה בהחלט יגביר את הכיף!!
המשחק מאוד נחמד אבל לפעמים.. כשהמשחק מתחיל האופניים שלי פתאום הולכים לצד שמאל או טקס בלי לגעת בלחצני פנייה. בזמן שאני צריך לסגור את האפליקציה ולבוא שוב כדי להתחיל מחדש את המירוץ..
המשחק הגרוע ביותר המשחק היה כל כך פינג כשהתחלתי את המיתון ללא התרסקות, הוא פגע 😲😓😡😵
לדבריו, לא הייתה לו כוונה לצאת עם משפחתו אך לא היה מודע לכך שהאירוע אירע במלון בו המשטרה טרם קיבלה את פסק הדין בעניינו אך השופט קבע כי הנאשם חבר והאדם הראשון שהיה המעורב היה אחראי בתחנת שירות משטרתית והתקרית אירעה בניידת משטרה ונלקחה על ידי צוותי אמבולנס וכבאים היו אמורים להתקשר לשירות המשטרה בצומת ביום שני כדי ליצור קשר עם השוטרים באמבולנס של מנצ'סטר
שלום רב משחק גורו משחק לא עובד 😔😔 אבל זה משחק נחמד מאוד 🎮
Racing Fever: Moto Jeux de courses pts
משחק נחמד, אבל אני חושב שהמרובה משתתפים לא ממש עובד, ניסיתי את זה קשה, עדיין נותן לי שגיאה, אפילו אני מנסה להשתמש בנתונים כדי לטעון אותו, עדיין אותו הדבר.
אני נותן שלושה כוכבים כי אנחנו לא יכולים לשחק מרובה משתתפים אז אבל האפליקציה הזו כל כך טובה תמשיך ככה
אני אוהב את המשחק אבל לפעמים כשאני משחק, האופנוע גורר אותי לצד הדרך ואז אני מתרסק.
Racing Fever: Moto Balapan gesn
אני לא רוצה לתת גם כוכב אחד לפחות אבל לזהות את ההערה שלא ניתן לתת זה המשחק הגרוע ביותר שיצא לי לתקן ההגדרות גרועות מדי וכשאני משחק, הפס הלבן מציג באמצע המסך זה מעצבן
משחק מטורף!! ממש מציאותיי!!!
אחד ממשחקי האופנועים הטובים ביותר אי פעם!! מעיף את המתח... יהיה מגניב אם תוכל להתאים אישית את הדמות שלך ולא רק את האופניים שלך... כמו אולי אפוד לאופנוענים וכו'. אבל חוץ מזה, משחק מדהים. הדבר הרע היחיד שיש לי לומר הוא שלפעמים במשחק יש תקלה שבה האופניים לא ניתנים לשליטה ונתקעים במעקה ההגנה הימני או השמאלי ולא יפסיקו עד שתפעילו מחדש את המשחק וגם לפעמים רצועת הפרסום בתחתית נתקעת שם ויחסום את כל כפתורי האפשרויות בתחתית, יהרוס את המשחק עד לאתחול. תקן את הבדיקה והמשחק מושלם!!
הידית צריכה להיות ניתנת להזזה..... מד המהירות הפועל כרגע צריך להיות על הידית.......במשחק מקוון..... שפר את מהירות המנוע של היריב והמהירות הנכונה...תודה. אחרת משחק מדהים אי פעם
המשחק הזה הוא משחק טוב, רק שלא תוכל לשחק עם שחקנים אמיתיים אז כדאי שלא תוריד את המשחק הזה אם לא זה יהיה בזבוז נתונים אבל
משחק נדיר מעביר תזמן
המשחק המחורבן לא מגיב. דבר טיפש תמיד מציג מודעה אחרי מרוץ ונכבה מיד.
פעם הייתי זמן טוב להשיג את נגן הפלאש העדכני ביותר נדרש עבור הפעלת וידאו בעיה הכרטיס בפעם הראשונה בעתיד של המשחקים שלנו מבוססים על הטלפון איתי ואני אהיה בעתיד של המשחקים שלנו מבוססים בטלפון איתי ואני אהיה בעתיד של מורה ליוגה תהיה לי ההזדמנות ואחפש אותה אבל זה גם אפשרי אתה כועס ונהדר
היה טוב יותר אם אפשר לראות את הרוכב
חכגחבןגן
יותר מדי פרסומות
המשחק הזה הוא מדהים אבל המכוניות פשוט יותר מדי
משחק בקצב טוב. אני אוהב את משחק קדחת המרוצים הזה אבא!!😋😉😎
אין פגמים בעיצוב (בתקווה לשאר הזמן) לא רוצה להיתקל בחומרה קשה, אבל יש "תמיד יש מקום לשיפור"
אני משחק במשחק הזה לפני יומיים ואני מאוד מתרשם מההתקדמות
Cooking Tycoon Ajanviete arc
איך משנים את השפה העברית? יש הכל חוץ מעברית .
המשחק בסדר, עם זאת, מרובי שחקנים לא עובד בכלל ויש שגיאות כתיב בוטה.
Racing Fever: Moto Jeux de courses pts